11 maj 2019
15:00

IF Brommapojkarna 8

Referat: Hässelby SK FF 4 - BP 08-8

Några timmar efter kampen mot Sollentuna i svår serie mötte vi Hässelby. Tempot var märkbart lägre i denna match, men tog oss bara fyra minuter att öppna målkontot genom ett fint skott av Nils. HSK fick med sig två mål i denna match, båda tack vare en del tur. Vi hade kanske också lite flyt, men fjorton mål tyder ändå på klasskillnad. HSK valde att inte sätta in extraspelare, oklart varför. Framför allt i sista perioden blev det lite jobbigt för alla när vi dunkade in sju mål. De kom bokstavligen så fort att jag inte hann titta upp från blocket innan nästa mål skulle skrivas upp på listan, så jag såg faktiskt inte alla mål. Och Max blev utbytt där i slutet med några minuter kortare speltid än de andra, men efter hans fem mål (och andra hat-trick för dagen) så var det ju nästan inte längre schysst mot det andra laget att ha honom kvar på planen. Annars får Sam och Beyan dela på målet som gav 2-6, då det är oklart vem av dom som var sist på bollen innan den flög över mållinjen.

14-2 är nog för övrigt vår största seger. Hittade bara en match förra säsongen där vi hade tvåsiffrigt, 10-1 mot ett annat BP-lag. Samtidigt som det är kul att göra mål så blir det inte någon riktig match heller när det blir handbollsresultat.

Tack till Peter Silfverling för fina bilder. Ni hittar dom i albumet ”2019”.